sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Salon ryhmänäyttely


Mikä ihana tunne herätä viiden tunnin jälkeen kellonsoittoon (Suomen peli piti tietenkin katsoa loppuun asti). Lilon tavarat olin onneksi pakannut kasaan jo edellisenä iltana nyt piti vain saada vaatteet niskaan ja tapaamispaikalle, että päästiin lähtemään Saloon.

Lilo käyttäytyi loistavasti kehässä! Se ei siirtynyt jalan vierestä mihinkään, ja kulki kauniisti. Ei tempoilua mihinkään suuntaan.

Arvostelu
Lyhytrunkoinen narttu, jolla hyvä runko. Ilmeikäs pää, jossa hyvät korvat ja silmät. Kono-osa ja alaleuka saa vahvistua. Niukasti kulmautunut edestä ja puutteellinen eturinta. Karppi tulisi olla merkitympi. Riittävästi kulmautunut takaa. Liikkuu hyvin lyhyellä askeleella. Hieman voimattomasti edestä ja takaa.

JUK3 JUN-EH
Tuomari: Pirjo Aaltonen, Suomi


Mietin vain että tarkoittaako tuo liikkuminen: liikkuu hyvin lyhyellä askeleella vai likkuu hyvin, lyhyellä askeleella. Olisi varmaan pitänyt käydä kysäisemässä, että oliko kävely hyvää vai ei. Mutta joka tapauksessa olen ylpeä Lilosta, omasta pienestä Sumopainijasta.

Jospa Aptuksessa rikottaisiin tuo meidän kolmosen kirous :)

Kevennykseksi vielä kuva pienestä sumopainijasta. Kotona leikitään sumoa, mutta ihmisten ilmoilla on pakko laittaa kunnon housut jalkaan.

Ei kommentteja: