sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Match Show Malminkartanossa

Kaunis ilma, aurinko paistaa, pieni tuulenvire. Mikäs sen parempi tapa viettää vapaapäivää kuin leikkimielisessä koiranäyttelyssä.

Molemmat koirat autoon ja kohti Malminkartanon sirkuskenttää. Perillä selvisikin, että Lilo pääsi vielä pentuluokkaan, joten se ilmotettiin siihen ja Stitch aikuisiin. Kun olin laput saanut käteeni tajusin, että mites tämä nyt hoidetaan, jos koirien pitäisikin olla samaan aikaan omissa kehissään. Eipä siinä muuta kuin Japille kertomaan tämä "ilouutinen": Mahdollisesti joudut kehään. Ilme kertoi kaiken mitä Japi ajatteli tästä vaihtoehdosta.

Toivottiin sitten vain, että kehät eivät menisi päällekkäin ja hetken aikaa jo näyttikin siltä, kunnes pentukehän kehäsihteeri ilmottikin, ettei koirat tule ihan numerojärjestyksessä. Jos näin olisi käynyt, mä olisin ehtinyt oikein hienosti antamaan Stitchin Japille ja nappaamaan Lilon omaan kehäänsä.

Rohkeasti ja todella hienosti Japi otti haasteen vastaan, ja siellähän ne sitten kiersivät kehää yhdessä.
Ensimmäisessä kuvassa näkyy taustalla minä ja Stitch omassa arvostelussamme.




Lopputuloksena Lilolle sininen nauha ja Stithcille punainen. Eli ei muuta kuin odottamaan jatkokehiä. Nyt sentään ei enää Japin tarvinnut mennä kehään, josta se taisi olla suhteellisen iloinen. Lilo meni niin hienosti ja tuloksena olikin sitten pentujen sinisten 3. Stitch ei päässyt punaisten ryhmäkehästä jatkoon.

Ei kommentteja: