tiistai 24. helmikuuta 2009

Iloa ja surua

Lauantaina Lilo aloitti synnytyksen. Kaikki meni oikein hienosti ensimmäisten kolmen pennun osalta. Putoilivat kuin pienet plussapallot pesään. Neljättä pentua Lilo sitten saikin hieman pidempään pinnistää pihalla ja syntyihän se, valitettavasti kuolleena. Sitten jäätiin odottamaan seuraavan pennun syntymää.

Supistukset alkoivat kuitenkin hyvin, mutta Lilo alkoi väsähtämään, joten lähdettiin lopulta lääkäriin, jossa lääkkeiden avulla saatiin maailmaan toinen poika, sekin valitettavasti kuolleena.

Niinpä palasimme kotiin ja Lilo sai hoitaa pientä akkalaumaansa. Kaikki meni hyvin, kunnes maanantai-iltana toisen pennun kunto alkoi olemaan niin huono, että päätettiin lähteä uudelleen lääkäriin, siinä toivossa, että nesteytyksellä selvittäisiin. Diagnoosi olikin lopulta kitalakihalkio, joten Pikkuinen päästettiin veljiensä luokse kertomaan tästä maailmasta.

Surua on siis koettu, mutta kuitenkin täytyy olla myös iloinen kahdesta pienestä tytöstä, joita Lilo onkin hoitanut esimerkillisen hyvin.

Akkalauma sunnuntai-iltapäivällä

Samalta päivältä, mutta tällä hetkellä pesässä olevat tytöt

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lilolle ja perheelle voimia ja kasvavaa iloa kahdesta pikku-akasta ja niiden hoivaamisesta! Valse Triste-bullat ja Brando-puudeli ja Marjaset