perjantai 8. helmikuuta 2008

Stitch turpoaa taas... diagnoosi

No niin saatiin diagnoosin poikanen lääkäriltä. Furunguloosi patilta kuulemma näyttää. Aiheutunut joko vierasesineestä tai sitten Stitchin omasta karvasta.

Määräykseksi tuli sitten mennä huomenna puhkasuttamaan koko patti. Ja raukka pieni ei saa taaskaan syödä aamulla mitään, kun päätä laitetaan vähän tajunnan rajamaille.

Onneksi on tuollainen eläinlääkäri, joka suostui ottamaan vastaan myös kuvaa, jonka avulla voi tehdä jonkinlaista diagnoosia. Tämä nyt vain vahvistaa sitä, että lääkäriä ei tulla vaihtamaan kuin äärimmäisessä hädässä. Mitä siitä, vaikka matkaa sinne kertyy vähän yli 40 kilometriä. Hyvästä palvelusta ollaan valmiita maksamaan.

Kiitokset siis Espoon Eläinsairaalalle!

2 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Hei! Pontuksen ja Jasonin äiti tässä. Mulla oli aikaisemmin bokseri, jolla oli tota furunguloosia. Se alkoi n. 4v. ja toistui joka syksy ja kevät. Se on kuulemma näiden lyhyt karvaisten tavallinen vaiva. Sillä ei ollut mitään allergioita eikä mitään muutakaan. Toivotaan ettei teidän Stitchillä uusiudu se enää.

Jonna kirjoitti...

Hyvä eläinlääkäri todellakin on se, jonka vuoksi tuo 40 km kannattaa ajaa. Meillä matka helpottui 40 kilometristä 3kun muutettiin opiskelujen takia samalle paikkakunnalle. helpottunut tämä rehaaminen on :)!